gå til topp
gå til index
gå til bunn
staple_l.gif
 
staple_r.gif
ung khawaga ung khawaga
En gang var håret rødt og samvittigheten hvit ...

om khawaga

eldre khawaga

"Khawaga" er arabisk, og betyr noe slikt som "ikke herfra". Ergo kan jeg bruke det hvorsomhelst. Navnet ble gitt meg av noen småunger på stranda i Fayed, en paradisisk og turistfri landsby ved Suezkanalen. Siden ingen egypter klarte å uttale navnet mitt, adopterte jeg "khawaga", og det har fulgt meg siden.

Mitt egentlige navn kjenner de som har bruk for det. Min alder er relativ, humørbetinget og antagelig høyere enn du trodde.

Jeg er utdannet illustratør og reklametegner, men har egentlig aldri praktisert som dette, annet enn som freelancer. Jeg har bred bakgrunn innenfor grafisk, og har i en årrekke jobbet som trykker og reprotekniker. Summen av erfaringer brakte meg til et hektisk og langvarig engasjement som "printing supervisor" for et emballasjefirma i Egypt.

gammel khawaga gammel khawaga
... nå er håret hvitt og samvittigheten rød
Mine interesser er mange og skiftende. Jeg har drevet mye med fotografering, jeg spiller flere instrumenter, jeg leser alt mellom himmel og jord og er veldig glad i å behandle treverk. Form og farge har alltid fulgt meg.

Politisk kan jeg nevne at ingen regjering i min levetid har hatt min støtte.

Medlem av Human-Etisk Forbund, Amnesty International, Naturvernforbundet, Framtiden i Våre Hender og Elektronisk Forpost Norge.

Sivilstand: enslig, enkemann forsåvidt, selv om Inger og jeg aldri giftet oss.

Tilstand: siden 2014 ansatt av staten for å holde meg i live.

Dersom jeg vinner i Lotto: gjør meg gjeldfri, sørger for et par mennesker jeg bryr meg om og setter meg på første og beste fly hvorsomhelst.

Desember 2014 potespor
staple_r.gif
staple_l.gif